David Letterman wordt vader

David Letterman kan maar beter een lijstje gaan maken met de top tien favoriete babynamen; hij staat op het punt vader te worden. Terwijl de opnames van zijn show in volle gang waren vertelde hij het publiek dat zijn vriendin, Regina Lasko, ongeveer zes maanden zwanger is.

"Ik heb een aankondiging en eerlijk gezegd ben ik een beetje zenuwachtig. Ik krijg hier rillingen van. Ik voel me een beetje vreemd want dit is een van de dingen waarvan ik dacht dat ik ze nooit mee zou maken", aldus de presentator.

"En hier ben ik dan, 56, en eigenlijk zou het niet moeten gebeuren. Maar er is niets wat we er nu aan kunnen doen. En ik ben hier ontzettend verheugd over, ook al doe ik het ook in mijn broek. Ik word vader."

Na het gejoel en het applaus van het publiek in de studio, maakte Letterman grapjes over de positieve kanten van de eerste keer vader worden op zijn leeftijd: "Tegen de tijd dat het kind moeilijkheden in zijn leven krijgt, ben ik al dood. Wanneer het kind auto's aan het stelen is, ligt zijn vader al een paar jaar onder de zoden."

Letterman zei dat hij en Lasko er nog steeds niet over uit zijn of ze zullen trouwen of niet. "Ik besef me dat we het in de verkeerde volgorde doen. Maar ik wil gewoon kijken tot hoever ik kan gaan. Maar ik kan dit ook niet eeuwig blijven doen, en het zou mooi zijn als mijn kind de familiezaak kan overnemen", zei de aanstaande vader.



NieuwsFilm

meest populair