Cameron Diaz en haar gevoelige huid

Actrice Cameron Diaz heeft last van een kwaal die niet iedereen bij haar opmerkt. Ze heeft namelijk te kampen met een ernstige vorm van acne. Ze moet in het dagelijkse leven dan ook flink rekening houden met haar overgevoelige huid. Ze is er weliswaar niet trots op, maar ze steekt de aandoening ook niet onder stoelen of banken.

"Natuurlijk weet ik dat ik een aantrekkelijke dame ben, maar ook ik heb mijn gebreken. Mijn huid is zo overgevoelig dat ik pukkels krijg van de kleinste bacteriën. Als het even mogelijk is pak ik deurkrukken en dergelijke alleen vast met tissues. Op die manier infecteer ik mijn huid een stuk minder", aldus de Charlie's Angels-ster.

Er zijn tijden dat de huidproblemen het onzekerheidsgevoel van Diaz aanwakkeren: "Er zijn nog steeds tijden dat ik ver uit de buurt van spiegels blijf." Ook moet ze zich soms tijdens haar werk op de achtergrond proberen te houden als ze een slechte huiddag heeft, hetgeen niet eenvoudig is voor iemand die continu in de schijnwerpers staat.



NieuwsFilm

meest populair