Broers Uma boos op Ethan

De broers van Uma Thurman zijn ontzettend kwaad op Ethan Hawke, zo boos dat ze hem wel iets aan willen doen. Ethan schijnt namelijk vreemd te zijn gegaan met de 22-jarige Jenny Perzow die hij onmoet heeft tijdens de filmopnames van Taking Lives afgelopen zomer in Montreal. Hawke is sinds 1998 getrouwd met de actrice.

"Ik wil hem ombrengen," zegt de 25-jarige Mipam Thurman tijdens een modeshow, waar hij kleren showt. "Ik kan mij niet voorstellen dat iemand mijn zus zoiets vreselijks wil aandoen." Het huwelijk tussen de twee sterren ging al een tijdje niet goed. "Ethan geeft Uma de schuld van alles, hij zegt dat het huwelijk slecht is en probeert daarmee zijn affaire goed te praten. Hij heeft nog steeds zijn excuses niet aangeboden, " aldus Mipam. "Ze heeft in ieder geval twee prachtige kinderen aan het huwelijk overgehouden", voegt hij eraan toe.

"Ik sta volledig aan de kant van mijn zus," zo vertelt haar andere broer, de 35-jarige Ganden. "Kwaadheid is misschien wel de juiste reactie op dat wat Ethan heeft gedaan." Toch hoopt hij dat het stel tot een oplossing komt en wenst het hen het beste toe.

Ethan komt maandag terug uit Parijs, waar hij heeft meegewerkt aan de opnames van een film die hij maakt met Richard Linklater. Een goede vriend van het koppel vermoed dat hij onder zes ogen met hen wil praten over de toekomst.



NieuwsFilm

meest populair