Colin wint, Cameron verliest

Colin Farrell zet de beste handtekeningen voor zijn fans, dat is de conclusie van het Amerikaanse Autograph Collector Magazine. "Colin Farrell is ontzettend aardig voor zijn fans, hij zal tijdens premières altijd tijd maken om zijn handtekening weg te geven," zegt Jeffery Woolf, redacteur van het tijdschrift. "Hij vindt het heerlijk om handtekeningen te zetten."

Dit kan niet worden gezegd van Cameron Diaz; zij wordt gezien als de slechtste handtekeningenzetter. Dit komt met name door het feit dat de actrice alle handtekeningaanvragen 'onvermoeibaar' afzegt. "Tegen Charlie zal ze ontzettend lief zijn, maar wanneer het aankomt op het zetten van haar handtekening, verandert ze in een heks," aldus Woolf.

De tien beste handtekeningzetters zijn: Colin Farrell, Kate Bosworth, Asia Argento, Jennifer Love Hewitt, LeAnn Rimes, The Osbournes, Jessica Alba, Jennifer Garner, Kelly Hu, Jessica Simpson

En de tien slechtste: Cameron Diaz, Bruce Willis, Demi Moore, Orlando Bloom, Shannon Elizabeth, Janet Jackson, Catherine Zeta-Jones, Eric Bana, Hugh Jackman en Christina Aguilera.



NieuwsFilm

meest populair