Huwelijk J. Lo en Affleck uitgesteld

Het glamourhuwelijk tussen actrice en zangeres Jennifer Lopez en acteur Ben Affleck, dat dit weekeinde zou worden voltrokken, is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat heeft de woordvoerder van het Hollywoodpaar woensdag bekendgemaakt.

Als reden voor het uitstellen van de huwelijksceremonie wordt de excessieve media-aandacht genoemd. Van een romantische breuk zou geen sprake zijn. J. Lo en Affleck vrezen er niet in te slagen de pers op afstand te houden en zijn bang dat wat de mooiste dag van hun leven moet worden uitloopt op een teleurstelling, aldus woordvoerder Dan Klores.

Het huwelijk wordt volgens het tijdschrift US Weekly voltrokken op Sotto Il Monte, een privé landgoed in de buurt van Santa Barbara in Californië. Tot de genodigden behoren onder anderen collega-acteurs Matt Damon, Bruce Willis, Matthew Perry en Alec Baldwin.

De 33-jarige J. Lo en de 31-jarige Affleck leerden elkaar deze zomer kennen tijdens de opnames van de film Gigli. Het is Jennifer Lopez' derde huwelijk, Affleck trouwt voor het eerst. Volgens een aantal Hollywoodverslaggevers is het aangekondigde uitstel van het huwelijk gewoon een stunt om de pers weg te houden en gaat de huwelijksceremonie dit weekeinde gewoon door.



NieuwsFilm

meest populair