Eerste vriendin Arnold schrijft boek

Barbara Outland Baker, de eerste vriendin van Arnold Schwarzenegger in Amerika, heeft haar memoires geschreven. "We gaan pogen, deze als een insider-verhaal over de vroege jaren van Schwarzenegger in de Verenigde Staten te verkopen" zei Paul Levine, haar agent. Dat meldde de Amerikaanse tv-zender ABC dinsdag.

Baker werkt al verscheidene jaren aan het boek. Het tijdstip om het op de markt te brengen is nu ideaal, aldus de agent. Ook de titel oogt zeer commercieel: "Hoe ik Arnold overleefde". "Het boek bevat veel nieuwe anecdotes en meer dan honderd nog niet eerder gepubliceerde foto's", aldus nog Levine. Meer wou hij niet verraden. Wel is het zo dat Baker nog geen uitgever heeft gevonden.

Barbara Baker, die momenteel werkt als lerares Engels, leerde Schwarzenegger in 1969 in een restaurant in Santa Monica kennen. Beiden waren tot 1974 samen. Naar zij zegt, ging Schwarzenegger van haar weg, omdat zijn carrière steeds belangrijker werd. "Zij was een evenwichtige vrouw die een solide leven wou leiden" schreef Schwarzenegger in zijn eigen biografie in 1977. "Ik daarentegen was onevenwichtig en haatte het idee een grijs normaal leven te leiden. Ik wou naar boven, ik wou veroveren"



NieuwsFilm

meest populair