Nicolas Cage schokt Letterman

De rol van Daredevil ging aan de neus van Nicolas Cage voorbij, maar in zijn vrije tijd is de excentrieke acteur pas een echte waaghals. Dat ontdekte een sprakeloze David Letterman afgelopen donderdag.
Nicolas Cage was afgelopen donderdag te gast bij de Late Show met David Letterman om zijn nieuwe film Matchstick Men te promoten. Toen ter sprake kwam wat Cage zoal in zijn vrije tijd doet, vertelde de acteur dat hij graag in een speciaal geconstrueerde cel zit om nippend aan een glaasje wijn naar zijn twee King Cobra slangen Moby en Sheeba te kijken.

Er is veel voor nodig om iemand als David Letterman sprakeloos te krijgen, maar het lukte Cage toen hij Letterman uit begon te leggen hoe Moby af en toe naar hem kijkt. Cage: ‘Soms doet Moby zijn kleine ‘snake-dance’ en laat hij mij het kleine, ronde patroontje op zijn rug zien. Af en toe keert hij zich dan plotseling om en kijkt naar me alsof hij zegt: fuck you, motherfukcer. I will fucking kill you!’

Van deze tirade was Letterman even sprakeloos, aangezien er in zijn show niet gevloekt wordt. Toen Letterman over de shock heen was vroeg hij Cage: ‘Wat zei je slang ook al weer?’ Cage gaf toe dat als zijn slang de aanvalshouding aannam, dat hij dan ook even op bed moest gaan liggen om de heftigheid van de situatie op zich te laten inwerken. Tevens houdt Cage altijd een flesje antigif bij de hand, want als hij een keer door Moby gebeten wordt, dan is hij zonder dat antigif binnen een kwartier dood.



NieuwsFilm

meest populair