Auditie voor Batman 5

Hollywoods meest veelbelovende nieuwe acteurs verzamelen zich de komende drie dagen om auditie te doen voor de vijfde film in de Batman serie.
De eerste twee films met Michael Keaton als Batman waren de succesvolste in de reeks. Daarna nam Val Kilmer het over in 'Batman Forever', maar die hing zijn cape al vrij snel weer in de wilgen en George Clooney hield het na de megaflop 'Batman & Robin' ook voor gezien. Dus moest regisseur Christopher Nolan ('Memento', 'Insomnia') op zoek naar de nieuwe Batman.

De komende drie dagen doet Nolan screentests met onder andere Jake Gyllenhaal ('Donnie Darko'), Christian Bale ('American Psycho'), Joshua Jackson ('Dawson's Creek') en Cillian Murphy ('28 Days Later'). Niet alleen staat Nolan voor de zware taak de meest geschikte nieuwe Batman te vinden, ook zal hij nieuw leven in de hele franchise moeten blazen, omdat het publiek het bij 'Batman & Robin' het liet afweten.

Desondanks zijn de Batman films tot nu toe zeer lucratief gebleken want de eerste vier avonturen brachten wereldwijd meer dan $1 miljard in het laatje.



NieuwsFilm

meest populair