Moore sluit zich aan bij Kabbalah

Demi Moore heeft de Joodse beweging Kabbalah ingeschakeld om van haar veel jongere liefje Ashton Kutcher een echte familieman te maken. Zij heeft deze tip gekregen van Madonna, die zegt dat de beweging haar ontzettend heeft geholpen bij het in toom houden van haar man, Guy Ritchie. Demi volgt een aantal cursussen bij het Kabbalah-centrum in Los Angeles en neemt Ashton daar nu ook mee naar toe. Het koppel verdiept zich in onderwerpen als: Wat Vrouwen Willen en Laat de Liefde Blijven.

De 40-jarige Moore heeft sinds kort een relatie met de veel jongere Ashton. Zij wil er alles aan doen om de relatie in stand te houden. Zo probeert ze Ashton zover te krijgen dat hij het water van het Kabbalah-centrum drinkt, omdat het positieve energie geeft en helende krachten schijnt te hebben.

Dat Demi zo goed naar Madonna luistert is niet zo gek, volgens de net 45-jarige ster zijn haar eerste relatieproblemen opgelost toen Guy zich ook aansloot bij de beweging. Verder is ze ervan overtuigd dat haar late zwangerschap ook is veroorzaakt door de Kabbalah. Zelfs het vrouwen versieren doet Guy niet meer, Demi hoopt dat Ashton net als de man van madonna met zichzelf in het reine komt, ze hoopt dat de acteur voor eens en voor altijd bij haar zal blijven.



NieuwsFilm

meest populair