De ergste roast kreeg Tom Cruise van deze regisseur

De ergste roast kreeg Tom Cruise van deze regisseur

Tom Cruise bleef kalm ondanks beledigingen van Judd Apatow bij de Directors Guild Awards 2023.

Het is bewonderenswaardig hoe kalm Tom Cruise kan blijven; ook als de ergste beledigingen rond zijn oren vliegen.

Het overkwam hem bij de Directors Guild of America-Awards in 2023. Bij deze prestigieuze prijsuitreiking grapte Judd Apatow over de ster uit Top Gun en Mission Impossible op zo'n gemene wijze, dat het niet duidelijk is of het misplaatste grapjes waren of felle roasts.

Visuele effecten
Zo zei de bekende regisseur van The 40 Year Old Virgin en The King of Staten Island: "De visuele effecten in Top Gun Maverick waren zo goed, dat je niet kon zien dat hij op een stapel telefoonboeken stond om bij de knopjes te kunnen. Hij springt ook altijd uit hoge gebouwen, zodat je niet kunt zien hoe klein hij is."

Hij vervolgde met: "Dat is ook de reden dat hij alleen is op de vleugel van een vliegtuig. Met een ander zie je dat hij maar kort is. Hij is niet oké. Iemand moet hem vertellen dat CGI bestaat, want hij hoeft zijn eigen stunts helemaal niet te doen."

Niet samen delen
Zoals hier bij The Hollywood Reporter te lezen valt, haalde Judd zelfs de scheidingen en volledige voogdijen van Tom Cruise aan. Judd zei: "Het enige waar hij bang voor is, is co-ouderschap."



Tom was niet in de zaal aanwezig, al waren regisseurs met wie hij samenwerkte er wel. Het is niet bekend of hij de ongezouten kritiek met Judd besproken heeft. Meer over Tom volgt hier bij The Backstage Experience op YouTube.

NieuwsFilm

meest populair