Nicole Kidman is er even helemaal klaar mee: Salma Hayek is het slachtoffer tijdens persmoment

Nicole Kidman is er even helemaal klaar mee: Salma Hayek is het slachtoffer tijdens persmoment

Nicole Kidman duwt Salma Hayek weg tijdens Balenciaga's modeshow op Paris Fashion Week.

Op social media vragen mensen zich hardop af wat er gebeurde tussen Nicole Kidman en Salma Hayek in de Paris Fashion Week. Nicole duwde Salma weg en verdween.

Het incident vond plaats bij een modeshow van Balenciaga. Nicole Kidman, Katy Perry en Salma Hayek werken voor die designer. Tijdens de fotoshoot is Nicole er helemaal klaar mee - en dat terwijl de fotografen voor de internationale bladen nog druk aan het fotograferen zijn.

Nicole is het zat
In de videoclip op Twitter bij Central Reality wil Nicole weg uit de drukte. Salma vraagt haar echter nog te poseren voor de fotografen achter hen, maar Nicole duwt haar arm weg en zegt: "Don't touch me". De woordenwisseling die daarna volgt, wordt niet goed vastgelegd maar beiden staan er ongemakkelijk bij.

Salma kijkt licht wanhopig op het persmoment en antwoordt: "Yes, please - advice", waarop Nicole antwoordt: "You don't need it". Nicole zoent vervolgens Katy en steekt haar hand op naar Salma en gaat. Katy en Salma poseren daarna kalm verder.

Salma is ongewild slachtoffer
Deze modeshow was de eerste voor Nicole Kidman na het overlijden van haar moeder met wie zij een goede relatie had. Bovendien zit de actrice midden in de promotie van Baby Girl en The Perfect Couple. Samen met alle interviews, shows en contractverplichtingen kan het misschien te veel zijn voor de introverte ster.



Waarschijnlijk is Nicole uitgeput - en zo te zien begrijpen Salma Hayek en Katy Perry dat goed, maar is het lastig navigeren met zoveel publiciteit. Het ziet er naar uit dat beiden slachtoffer werden van een vermoeide collega.

NieuwsFilm

meest populair