Verrassing: Yolanthe Cabau is verkleed als een tijger, ga dat zien!

Verrassing: Yolanthe Cabau is verkleed als een tijger, ga dat zien!

Het was even stil rond Yolanthe, maar binnenkort is ze terug op Netflix.

Even leek Yolanthe Cabau voorgoed te hebben verlaten. Er worden al even geen nieuwe films of series met haar aangekondigd en ze leek vooral te kiezen voor onbekende Noord-Amerikaanse producties. Binnenkort keert ze terug op Netflix.

Yolanthe krijgt namelijk haar eigen realityserie, met de titel Yolanthe. We krijgen een inkijkje in haar nieuwe leven in het altijd zonnige Los Angeles. We zien vooral wat Yo en haar zoontje Xess Xava allemaal uitspoken aan de westkust van de VS.

Tijger
Op Instagram zien we Yolanthe en Xess Xava uiteraard al vaker voorbijkomen en nu zien we ze beiden verkleed. Xess Xava als een aap en moeders als tijger. En dat allemaal voor de verjaardag van de kleine.

"Hiep hiep hoera voor mijn allerliefste kleine aapje," schrijft Yolanthe op Instagram. Er zijn reacties van andere BNers. Zo schrijft Lieke van Lexmond: "Gefeliciteerd!!! En je mama als Zebra is echt zo goed." Nicolette van Dam reageerde ook: "Hieperdepiep hoera! Genieten dit".

Ga dat zien!
Yolanthe plaatste ruim tien foto's en clips en wie wil Yolanthe niet even zien in haar tijger-pakje. Wie weet zit het verjaardagsfeestje ook wel in de realityserie van Netflix. In 2025 debuteert Yolanthe op de streamingdienst.



NieuwsFilm

meest populair