Zieke Bruce Willis ziet er erg oud uit op laatste Instagram-foto's

Zieke Bruce Willis ziet er erg oud uit op laatste Instagram-foto's

Gelukkig kan de voormalige acteur rekenen op de steun en liefde van zijn familie.

De legendarische acteur Bruce Willis heeft ons al de nodige pareltjes geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan Pulp Fiction en Die Hard. Helaas gaat het niet zo goed met de voormalige Hollywoodster, die er nu ook wel heel wat ouder uitziet.

Begin vorig jaar kregen filmfans een grote klap te verduren. Willis moest noodgedwongen een punt zetten achter zijn indrukwekkende carrière vanwege zijn gezondheid. The Sixth Sense-ster lijdt namelijk aan afasie, een taalstoornis, die het gevolg is van een niet-aangeboren hersenletsel.

Meer
Kort daarna werd ook bekendgemaakt dat hij dementie heeft. Het gaat bij Willis om fronto-temporale dementie, ook wel bekend als FTD. Dit is een vorm van dementie waarbij vooral de voorste delen van de hersenen beschadigd raken. Als gevolg hiervan kan Willis nog maar lastig spreken.

Willis is bijna niet meer te zien. Niet alleen heeft hij de filmwereld volledig achter zich gelaten, hij komt ook nauwelijks nog de deur uit. Veel wordt hij dan ook niet meer gespot, omdat zijn familie hem in bescherming wil nemen. Wel komt er af en toe een foto van hem langs.

Kiekje
Nu is het weer raak. Eerder deze maand kwam er nog een foto van Willis langs, die hier te zien is. Demi Moore, de ex-vrouw van Willis, deelde recentelijk ook nog een hele reeks kiekjes. Deze zijn hieronder te bewonderen.




NieuwsFilm

meest populair