De verontrustende reden dat Selena Gomez niet meer in haar slaapkamer slaapt

De verontrustende reden dat Selena Gomez niet meer in haar slaapkamer slaapt

Selena Gomez deelt openhartig haar ervaringen met mentale gezondheid en persoonlijke angsten.

Selena Gomez was al open over haar mentale welzijn in haar documentaire My Mind & Me. Maar vorige week vertelde zij meer op The Wondermind Mental Fitness Summit. Ook in het onderstaande Instagram-bericht benadrukte zij de openheid rond angstig zijn.

De erg populaire ster zit midden in de promotie van Emilia Perez. Daarnaast maakt zij zich hard voor een betere mentale gezondheid onder jongeren. In een paneldiscussie, die hier bij Elle te lezen valt, vertelde zij hoe verontrustend haar bed is.

Verontrustende reden
Selena zei: "Ik heb zoveel tijd in mijn slaapkamer doorgebracht, dat ik daar niet meer slaap want ik associeer die met een erg donkere tijd in mijn leven. Angstig zijn is soms zo'n handicap. Jarenlang wilde ik mijn slaapkamer niet verlaten, want ik verzette het werk niet."

Ze vervolgde met: "Je moet in jezelf geloven om het werk te doen dat nodig is om je leven draaglijk te maken. Ik praat nu over wat mij bezig houdt. Ik heb niet veel mensen om mij heen, maar ik ken mijn cirkeltje en ik heb mijn therapeut. Het is belangrijk om mensen te hebben die naar je willen luisteren."

Gedrag heeft impact
Ook zei ze: "Het is bevrijdend om wat je tegenhoudt te kunnen laten gaan, net als die brok in je keel. Ik ben een erg angstig persoon en soms voelt het als de dag des oordeels. Maar een positief gesprek met mezelf voeren helpt, al klinkt dat misschien vreemd. Het heeft impact, zeker als ik de drukte in moet."




NieuwsFilm

meest populair