Victoria Koblenko deelt geheim over stevig decolleté: "Eat your heart out"

Victoria Koblenko deelt geheim over stevig decolleté: "Eat your heart out"

De bekende actrice geeft haar tips over hoe haar vriendinnen zo stevig blijven.

Actrice en presentatrice Victoria Koblenko heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een flinke borstomvang heeft. Je hoeft alleen maar even haar socials door te scrollen en je ziet de nodige opvallende video's en foto's voorbijkomen.

In haar nieuwste video geeft ze een tip aan haar vrouwelijke lezers en kijken de mannelijke fans aandachtig mee. Ze start met de tekst: "Biohacking is.... Druppels van eeuwige onschuld."

Eenhoornmelk
We zien hoe Victoria zichzelf ondersprayt met water en vervolgens een "geconcentreerde eenhoornmelk" opspuit en uitsmeert. Daarna neemt ze een pilletje met "bioactieve poeder van baarmoedersap". Ja, je leest het goed.

De next step gaat misschien wel een beetje te ver, maar ze heeft er een hele kan "gecondenseerde nonnen urine". Ze drinkt het op met een rietje. Vervolgens peuzelt ze nog een aantal "quantumgezuiverde elfentepeltjes" op en smeert ze "gepatenteerd feniks serum" op haar gezicht.

Zeemeerminnenroos
Daarna volgen nog "tinctuur van zeemeerminnenroos, maagdelijk extract van rozentak" en een pil "spirituele borstverheffing". Om vervolgens nog even aan te stippen dat we maar om een reden bleven kijken.

Wil je de vermakelijke video zien? Je vindt deze nu hier op haar Instagram.

NieuwsFilm

meest populair