Wist je dat Ben Affleck een bizar grote tatoeage heeft?

Wist je dat Ben Affleck een bizar grote tatoeage heeft?

Ben Affleck ontkende aanvankelijk zijn enorme rugtattoo, maar gaf later toe dat deze echt is.

Ben Affleck waarheden vermijdt waarheden. Dat wordt steeds meer duidelijk na zijn echtscheiding met Jennifer Lopez en daarvoor met Jennifer Garner.

In 2015 circuleerden de eerste geruchten over een enorme tattoo die hij op zijn rug zou hebben. Toen hem in 2016 ernaar werd gevraagd, loog hij zoals hier in de YouTube-video van ExtraTV te zien is. Hij zei dat de tatoeage nep was en bedoeld voor een filmopname.

Wel echte tattoo
Toen de ster echter in 2018 gespot werd met wel degelijk dezelfde 'fake tattoo' nog steeds op de rug, was dat een inkoppertje voor verschillende kranten, interviewers en haters. Sommige kritiek was niet mals. The New Yorker besteedde onder meer een artikel aan 'de sombere Ben met zijn slechte tattoo'.

Hierop twitterde Ben dat het goed gaat met hem. Hij heeft immers 'een dikke huid overladen met tatoeages'. Hier in dit artikel van Cosmopolitan is de tatoeage te zien. De tattoo blijkt bizar groot. Het is een enorme phoenix die over zijn hele rug rijst. Een deel gaat verder schuil in zijn zwembroek.

Leugens komen uit
Maar dat leugentje om bestwil werkte zo tegen hem, dat hij dat besloot recht te zetten in een interview bij The Ellen Show in 2019. Daar vertelde hij dat de tattoo belangrijk was voor hem - zo erg, dat hij het nog even privé had willen houden. Neemt niet weg dat leugens uitkomen en de boel erger maken.



NieuwsFilm

meest populair