Jude Law vecht tegen een neonazi-bende in de meeslepende trailer van 'The Order'

Jude Law vecht tegen een neonazi-bende in de meeslepende trailer van 'The Order'

De misdaadthriller is gebaseerd op het non-fictieboek 'The Silent Brotherhood' uit 1989 van Kevin Flynn en Gary Gerhardt.

De meeslepende trailer voor Justin Kurzels kat-en-muis-thriller The Order, met in de hoofdrollen Jude Law als agent Terry Husk en Nicholas Hoult als racistische bendeleider, is zojuist online verschenen.

De dramatische misdaadthriller is gebaseerd op ware gebeurtenissen, die zich afspeelden in Washington in de jaren '80. De trailer volgt agent Husk, die van mening is dat recente overvallen niet het werk zijn van kleine criminelen.

Het topje van de ijsberg
Terry is ervan overtuigd dat de overvallen nog maar het topje van de ijsberg zijn en komt erachter dat een binnenlandse terroristische bende verantwoordelijk is met als uiteindelijke doel een rassenstrijd en het omverwerpen van de regering.

In de trailer is te zien wat de blanke supremacisten doen om dit gezamenlijke doel te bereiken, zoals nieuwe leden rekruteren en trainen, tegenstanders vermoorden en aanslagen uitvoeren.

Een klopjacht
Tot ongenoegen van de neo-nazi's is agent Husk echter vastberaden om het doel een halt toe te roepen en begint hij een klopjacht naar Bob Mathews (Hoult), de leider van de titulaire neonazi-groepering.



De eerste recensies van The Order zijn veelal positief. De misdaadthriller heeft op het moment van schrijven een score van 86 procent op Rotten Tomatoes en 72 procent op Metacritic. Lees hier meer.

Waar en wanneer te zien
Vertical zal de misdaadthriller in december in de Verenigde Staten uitbrengen, waarbij Amazon Prime Video een groot deel van de wereldwijde distributie zal verzorgen. Er is nog geen Nederlandse releasedatum bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair