'Wandelt Jack Nicholson nou in zijn badjas door Parijs?'

'Wandelt Jack Nicholson nou in zijn badjas door Parijs?'

Alexis Stone imiteert Jack Nicholson verbluffend realistisch tijdens de Balenciaga modeshow in Parijs.

Laatst bij een modeshow van Balenciaga fopte Alexis Stone de hele wereld. Hij transformeerde naar Jack Nicholson - echt naar Jack Nicholson.

In zijn YouTube-video laat de artiest zien welke stappen nodig zijn voor die transformatie. Zo plakt hij verschillende protheses op en doet hij een pruik op. Ook wordt het duidelijk dat er hulp van een groot team nodig is.

Treffende gelijkenis
Uiteindelijk is het zover en heeft Alexis Stone een nepborst voor en kan hij een badjas aan. Ook heeft hij de kenmerkende sigaar en glas whiskey in zijn handen. Hij stapt in een limousine en wordt naar de modeshow in Parijs gereden.

Daar wandelt hij met andere mannequins door de straten van Parijs. Veel mensen moeten gedacht hebben dat de echte Jack Nicholson voorbij kwam. Het is duidelijk dat imitatie naar een hoger niveau is getild.

Waardevol werk
Bij de reacties hebben mensen bewondering voor het werk dat verricht is. De gelijkenis met de acteur uit de tijd van The Departed, The Bucket List en About Schmidt is treffend. Alexis is uitgegroeid tot een icoon binnen zijn vakgebied.



NieuwsFilm

meest populair