Knotsgek duo Josh Brolin en Peter Dinklage in trailer voor 'Brothers'

Knotsgek duo Josh Brolin en Peter Dinklage in trailer voor 'Brothers'

Een knettergekke R-rated trailer voor dit doldwaze avontuur met de nodige actie en grappen.

De trailer van Brothers is hier. Deze knettergekke R-rated komedie gaat over twee broers die samen een laatste overval moeten plegen voordat ze kunnen stoppen, maar dit is allesbehalve makkelijk.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Peter Dinklage (Game of Thrones) en Josh Brolin (No Country for Old Men). Dinklage is te zien als Jady, die de crimineel Farful (Brendan Fraser) een behoorlijke smak geld schuldig is.

Laatste kraak
De enige manier waarop Jady dit denkt te kunnen oplossen, is door zijn broer Moke in te schakelen. Een probleempje: Moke heeft het criminele leven al lang achter zich gelaten en heeft weinig interesse. Hun moeder Cath (Glenn Close), die ze al decennialang niet meer hebben gezien, maakt het team compleet.

Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Marisa Tomei, Taylour Page en Devyn Dalton. De film zelf werd gemaakt door Max Barbakov. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met de sterk onthaalde Palm Strings en The Improv Guru.

Trailer
Bekijk hieronder de eerste hilarische beelden van Brothers. De film zelf zal vanaf 17 oktober op Amazon Prime te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair