Zien we Kathryn Hahns Agatha Harkness ook terug in 'The Fantastic Four: First Steps'?

Zien we Kathryn Hahns Agatha Harkness ook terug in 'The Fantastic Four: First Steps'?

Het personage heeft in de stripboeken een verrassende connectie met het superheldenteam.

Kathryn Hahn zou dolgraag meespelen in de nieuwe Fantastic Four-film van Marvel. Dat onthult de actrice in een interview met Inside Total Film.

Hahn speelt de rol van Agatha Harkness in het Marvel Cinematic Universe. Ze verscheen voor het eerst in de serie WandaVision en is binnenkort te zien in de spin-off daarvan, Agatha All Along.

Shakman
"Ik zou dolgraag met de cast [van Fantastic Four] spelen," aldus Hahn. "Ik kijk erg naar de film uit." Een grote reden daarvoor is de speciale band die ze heeft met de regisseur, Matt Shakman.

"[Hij] is ook fantastisch," vervolgt Hahn. "Hij regisseert de film en hij deed [alle afleveringen] van WandaVision." Hahn en Shakman hebben dus al een Marvel-samenwerking achter de rug.

Babysitter
Agatha Harkness werd origineel geïntroduceerd in de stripboeken van Fantastic Four. Zij was de babysitter van Franklin Richards, de zoon van Reed Richards en Sue Storm. Ze ontdekte als eerste zijn krachten.


Er zijn geruchten dat een groot deel van het verhaal van The Fantastic Four: First Steps over Franklin gaat. Een verschijning van Agatha in de film zou dan ook niet ondenkbaar zijn.

NieuwsFilm

meest populair