Deze 32-jarige actrice heeft na Cristiano Ronaldo de meeste volgers op social media

Deze 32-jarige actrice heeft na Cristiano Ronaldo de meeste volgers op social media

Cristiano Ronaldo heeft met 795 miljoen volgers het meeste aantal volgers op social media.

In een tijd waarin veel mensen op social media zitten, is het hebben van de meeste volgers een grote prestatie. Een handvol beroemdheden kunnen zeggen dat zij tot de Top 10 behoren.

Natuurlijk beheren zij die accounts op mediakanalen als Instagram, Facebook, YouTube, Twitter en TikTok niet zelf. Op dat niveau met de vele miljoenen volgers hebben zij een heel social media team die voor hen aan de slag gaat. Zo kunnen deze mega-influencers ook nog eens dik verdienen met reclamecampagnes.

Enorm aantal volgers
De top verschilt weleens, maar volgens een Instagram-bericht van Pubity staat Cristiano Ronaldo op nummer 1 met 795 miljoen volgers. Hij plaatst vooral berichten over zijn carrière. Daarna komt actrice en zangeres, Selena Gomez, die bij het jonge publiek erg geliefd is.

De 32-jarige Selena heeft maar liefst 581 miljoen volgers en brengt veel onderwerpen onder de aandacht. Zo promoot zij een beter mentaal welzijn onder jongeren, haar muziek, haar films en series, politieke kwesties en haar huidverzorgingslijn.

Meer dan een carrière
De acteur met de meeste volgers is Dwayne 'The Rock' Johnson met 492 miljoen volgers. Ook hij richt zich niet alleen op zijn carrière en plaatst berichten over mentaal welzijn, fysieke gezondheid en het belang van goede vrienden en familieleden online. Natuurlijk richt hij zich ook op zijn eigen huidverzorgingslijn en alcoholisch drankje.




NieuwsFilm

meest populair