Waar blijft de live-action film van 'Invincible' eigenlijk?

Waar blijft de live-action film van 'Invincible' eigenlijk?

Er is gelukkig goed nieuws van bedenker Robert Kirkman over de verfilming van de comic/anime.

De animatieserie Invincible van Prime Video is nog steeds enorm populair. Seizoenen 3 en 4 zijn immers al aangekondigd. Maar hoe zit het met de beloofde live-action verfilming?

Bedenker Robert Kirkman heeft laten weten dat er nog steeds gewerkt wordt aan een live-action film, maar dat er genoeg redenen zijn waarom het allemaal zo lang duurt.

Geduld is een schone zaak
Kirkman zei er tijdens een interview met The Direct het volgende over:

"De film is nog in ontwikkeling. We werken eraan met Universal. Weet je, de serie loopt zo goed, dat de film perfect moet zijn. Dus er gaat veel tijd in zitten. We moeten alle elementen die we nodig hebben dusdanig op een rijtje krijgen dat we de film zo goed maken als maar kan. Het duurt dus lang, en de ontwikkeling zal ook nog een tijdje duren."

Andere ervaring
Hij voegde daaraan toe dat de film een andere ervaring zal worden dan de serie:



"De film moet een heel andere ervaring worden dan de serie, maar wel trouw zijn aan wat Invincible maakt wat het is. Het moet een op zichzelf staande ervaring worden. En daar gaat tijd in zitten. Maar als het zover is, dan komen we met een heel coole film."

Veel Invincible op komst
In juli werd nog aangekondigd door Amazon dat er een derde en vierde seizoen komt. Naar verwachting verschijnt het derde seizoen al aan het begin van 2025.



Invincible seizoenen 1 en 2 stream je op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair