LEGO komt met 'Star Wars'-set met 558 stenen over iconische sterfscène in 'Return of the Jedi'

LEGO komt met 'Star Wars'-set met 558 stenen over iconische sterfscène in 'Return of the Jedi'

LEGO en Star Wars komen met 9+ set over de dood van Boba Fett.

In de film Star Wars: Return of the Jedi uit 1983 zien we hoe het geliefde personage Boba Fett wordt opgegeten door een monster in de woestijn van Tatooine. Die scène is nu na te bouwen met LEGO.

De set LEGO 75396 Desert Skiff & Sarlacc Pit van 9+ jaar verscheen in juli dit jaar en bevat flink wat minifiguren en 558 stenen.

Sarlacc
De Sarlaccs zijn gevaarlijke, vleesetende wezens die op Tatooine en verschillende andere planeten in het Star Wars-universum leven. De Sarlacc in Return of the Jedi is de "almachtige Sarlacc" en leeft in de Grote Put van Carkoon, een zandkuil in de Dune Sea van Tatooine. Het monster is een van de favoriete huisdieren van Jabba the Hutt voor het elimineren van tegenstanders.

De minifiguren in de set zijn van Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Lando Calrissian, en Boba Fett. Daarnaast krijg je er een LEGO Star Wars 25th anniversary-minifiguur bij van het personage Nien Nunb.

Toch niet dood
Overigens werd in de Disney+-serie The Book of Boba Fett uit 2021/2022 duidelijk dat Fett helemaal niet dood was gegaan tijdens de scène. Bekijk onderstaande scène die de film en de serie combineert.


Uiteraard kijk je zowel Star Wars: Return of the Jedi als The Book of Boba Fett uit Disney+.

Ook interessant
LEGO komt met 3 compleet idiote 'Star Wars'-sets die tevens erg gaaf zijn
Toen in 1999 de eerste LEGO-sets verschenen die gebaseerd zijn op de Star Wars-films wisten beide merken niet wat hen te wachten stond. De bouwsets bleken de start van nog veel meer.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair