'John Wick'-ster Halle Berry laat haar meest dodelijke kant zien

'John Wick'-ster Halle Berry laat haar meest dodelijke kant zien

Halle Berry traint hard voor haar actie-rollen, zoals te zien op haar Instagram.

Halle Berry schrikt niet terug voor zware rollen. Ook niet als zij daarvoor flink moet trainen.

Zo had ze behoorlijke moves in de X-Men-films en konden mensen haar in actie zien in John Wick 3. In Bruised vocht ze haar weg uit haar nare leventje. En van de actrice staat nu de actiefilm Union online bij Netflix, waarin zij haar oude vriendje nodig heeft voor een klus.

Oefenen op de baan
Ook voor haar nieuwe film met Mark Wahlberg moest ze oefenen. Op haar Instagram toont ze een filmpje, waarin beelden van haar op de schietbaan te zien zijn. Ze schrijft er bij: "Schieten als een meisje."

En het mag gezegd: Ze kan er wat van. Eigenlijk schiet Halle Berry niet alleen goed raak, ze is ook erg snel. Van haar trainers krijgt ze terecht complimenten. Bij de reacties is ook collega Zoe Saldana onder de indruk.

Verrassende ster aanwezig
Verschillende volgers vragen verrast: "Traint zij met Keanu Reeves?" In het filmpje is de John Wick-held inderdaad op de baan. Beiden trainden namelijk met het team van John Wick, dat erg goed is in het voorbereiden van hun acteurs.


Ook interessant
Jason Statham wist dit ongeluk op de set van 'Expendables 3' net te overleven
De Expendables-franchise draait om bombastisch spektakel en het eren van de kaskrakeractiefilms en sterren uit de jaren '80 en '90. De filmreeks, waarvan het vierde deel werd... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair