LAIKA onthult zijn volgende prachtige en duistere film 'Wildwood'

LAIKA onthult zijn volgende prachtige en duistere film 'Wildwood'

De onafhankelijke animatiestudio LAIKA komt in 2025 met grauwe stop motion-film.

Ondanks vele successen en prachtige films is de animatiestudio LAIKA nog steeds een onafhankelijke producent van stop motion-animatiefilms. In 2025 verschijnt van de studio de volgende film en de studio heeft nu de titel onthuld.

LAIKA ken je van successen als Coraline uit 2009 en Kubo and the Two Strings uit 2016 en in totaal maakte LAIKA vijf grote stop motion-animatiefilms die in de wereldwijde bioscoop verschenen.

Wildwood
De volgende LAIKI-film heet Wildwood en wordt geregisseerd door Travis Knight, bekend van Kubo and the Two Strings en de Transformers-film Bumblebee. Knight is tevens mede-oprichter en CEO van LAIKA.

Wildwood is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Colin Meloy, met tekeningen van Carson Ellis. De productie van Wildwood begon al in 2021 en de film draait vanaf ergens in 2025 in de bioscopen.

Wildwood
De stop motion-film volgt Prue McKeel en haar beste vriend Curtis. Ze worden naar een verborgen, magisch bos getrokken nadat Prue's broertje Mac wordt ontvoerd door kraaien, geleid door een mysterieuze vrouw genaamd Alexandra.


De stemmencast bestaat uit een groot aantal bekende namen, zoals Peyton Elizabeth Lee (Prue), Jacob Tremblay (Curtis), Carey Mulligan (Alexandra), Mahershala Ali (Brenden), Awkwafina, Angela Bassett, Jake Johnson, Charlie Day, Amandla Stenberg, Tom Waits en Richard E. Grant.

NieuwsFilm

meest populair