Oogverblindende Halle Berry verschijnt nagenoeg in haar ondergoed op de rode loper van Netflix-film

Oogverblindende Halle Berry verschijnt nagenoeg in haar ondergoed op de rode loper van Netflix-film

De actrice uit Catwoman en Die Another Day verrast tijdens première.

Actrice en celeb Halle Berry is binnenkort te zien in de actiefilm The Union met Mark Wahlberg. De nu 58-jarige actrice was uiteraard bij de wereldpremière en verscheen in een opvallende outfit.

Halle deelde flink wat foto's en beelden van de première op haar Instagram, waarop ze bijna negen miljoen volgers heeft. De reacties op de foto's waren positief.

Partner in spionage
Zelf schreef de ster bij een van haar posts: "Hartelijk dank aan iedereen die aan deze spannende film heeft meegewerkt en bedankt Mark Wahlberg voor het zijn van de beste spionagepartner die ik maar kan wensen."

In The Union speelt Halle de voormalige vriendin Roxanne van bouwvakker Mike. Ze kennen elkaar van de middelbare school. Wat nieuw aan Roxanne is, is dat ze een spion is.

Ondergoed
Halle kwam tijdens de première opdagen in een wel zeer pikante outfit van het merk La Perla. De rest van de cast en crew verbleekt bij haar aanwezigheid. The Union is vanaf vrijdag te zien op Netflix.


Wil je de foto's en beelden van Halle Berry graag zien? Je vindt deze nu hier en hier op haar Instagram.

Ook interessant
Trailer 'The Union': Rennen, knokken, racen en schieten met Mark Wahlberg en Halle Berry
Begin mei onthulde streamingdienst Netflix hun ultieme zomerfilm voor 2024. Dit wordt een actiecomedy getiteld The Union met.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair