Vreemd accent van 'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown: is ze Brits of Amerikaans?

Vreemd accent van 'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown: is ze Brits of Amerikaans?

Millie Bobby Brown krijgt kritiek op haar accent door haar internationale achtergrond en filmrollen.

Steeds vaker zie je nare reacties bij filmpjes van Millie Bobby Brown. Ze wisselt tussen haar accenten en mensen vinden dat maar vreemd.

Maar als je weet dat de actrice geboren is in Spanje en wisselend in Amerika en Groot-Brittannië verblijft, wordt haar vreemde spraak wel duidelijk. Ze heeft een eigen uitspraak gekregen, waardoor ze niet echt Brits maar ook niet echt Amerikaans klinkt.

Wisselende landen
Millie Bobby Brown heeft namelijk Britse ouders. Ze woonde tot haar vierde in Marbella en daarna in Groot-Brittannië. Vanaf haar achtste jaar woonde ze weer in Amerika. Daar verhuisde Millie weer van Florida naar Hollywood omdat zij als tienerster in films wilde werken.

Bovendien is Millie al jaren samen met de Amerikaanse Jake Bongiovi. Ook hij heeft een eigen accent. Millie weet dat haar uitspraak alle kanten opgaat. Filmprojecten met verschillende accenten zoals het Amerikaans in Stranger Things en het Brits in Enola Holmes maken het ook lastig. In gesprek met Tiktoker Max Balegde legde ze dat uit.

Automatisch nadoen
Ze zei: "Ik ben een acteur en ben gewend anderen na te doen en me aan te passen. In gesprek met andere mensen met een echt Amerikaans accent zoals Jake of iemand als Jimmy Fallon wil ik ze automatisch nadoen. Ik doe dat niet expres en het spijt me als dat iemand stoort. Ik doe mijn best!"

@max_balegde My favourite interview of all time. She was so sweet and she can talk however she wants!!!! Damsel is out now! @Netflix #milliebobbybrown ? original sound - Max_Balegde


NieuwsFilm