Eigenzinnige filmreeks staat nieuw op HBO Max en knalt de top 10 binnen

Eigenzinnige filmreeks staat nieuw op HBO Max en knalt de top 10 binnen

De filmreeks Police Academy staat in zijn geheel op de streamingdienst HBO Max.

Al jaren wordt er gesproken over een achtste film of remake in de Police Academy-filmreeks, maar nog altijd bevindt deze zich in een "productiehel". En misschien is dat maar goed ook, aangezien vooral de eerste delen uit de reeks echt leuk zijn. De zeven bestaande films staan nu op HBO Max.

In 1984 verscheen de eerste film, geregisseerd door Hugh Wilson. Met een productiebudget van slechts $4,5 miljoen en rollen van Steve Guttenberg, Kim Cattrall en G. W. Bailey werd de film een doorslaand succes door - tot op heden - bijna $150 miljoen op te halen. HBO Max categoriseerde de films onder Comedy en Eigenzinnig.

Ontvangst
Geen van de films is 'Fresh' op Rotten Tomatoes. De eerste film scoort het sterkst met 56 procent na 32 recensies. Daarna wordt het minder, en de laatste vier films staan zelfs op de bedenkelijke 0 procent. De ware fans kan het waarschijnlijk weinig schelen.

De critics consensus volgens Rotten Tomatoes: "Police Academy is grof, ordinair en trots kinderachtig. Dat is een veroordeling of een regelrechte aanbeveling, afhankelijk van je humor."

Nu op HBO Max
Wil je de zeven films in de reeks graag zien? Je vindt de complete Police Academy nu hier op HBO Max.


De synopsis: De politie kampt met een tekort aan politieagenten, dus de burgemeester heeft besloten alle sollicitanten toe te laten tot de Politieacademie.

Ook interessant
Roodkleurende fantasyfilm uit 2011 domineert de top 10 van HBO Max
Op HBO Max doet de recente bioscooptopper Godzilla x Kong: The New Empire het uiteraard erg goed en staat op de eerste plaats in de HBO Max Top 10 van films. De streamingdienst moet het wat betreft films hebben van de grote... [Lees verder]

NieuwsFilm