Vergeten thriller uit 2016 op Netflix trekt in één klap veel kijkers

Vergeten thriller uit 2016 op Netflix trekt in één klap veel kijkers

De thriller The Whole Truth met Keanu Reeves staat nu op plaats 6 in de Netflix Top 10.

Soms verschijnen er films die je al snel weer bent vergeten. De thriller The Whole Truth verscheen in 2016 en heeft rollen voor enkele grote namen. Toch wist de film weinig indruk te maken. Nu is er een nieuwe kans op Netflix.

The Whole Truth is geregisseerd door Courtney Hunt en Netflix omschrijft de thriller met woorden als "Rechtbank", "Thriller" en "Drama. JDe belangrijkste rollen worden vertolkt door Keanu Reeves, Gabriel Basso, Gugu Mbatha-Raw, Renée Zellweger en Jim Belushi.

Wisselend ontvangen
De R-rated film wist bij de meeste recensenten weinig los te maken. De Tomatometer staat op slechts 35 procent na 31 recensies. Ook het IMDb-cijfer is niet denderend, maar met een 6,2 na 34 duizend stemmen wel iets beter.

"Helaas is het 'The Whole Truth' dat fans van rechtszaaldrama's al betere voorbeelden hebben gezien van alles wat deze luie film in het genre te bieden heeft," is de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je The Whole Truth een kans wilt geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Terwijl een advocaat zijn tienercliënt probeert vrij te pleiten van de moord op diens rijke vader, komt hij verontrustende feiten over het slachtoffer te weten.

NieuwsFilm

meest populair