Vergeten animatiefilm van $300 miljoen op Netflix wordt nu een erg sterk bekeken

Vergeten animatiefilm van $300 miljoen op Netflix wordt nu een erg sterk bekeken

De animatiefilm Ferdinand van Blue Sky Studios staat op de derde plaats in de top 10.

De animatiestudio Blue Sky Studios wist grote successen te boeken met titels als Ice Age, Dr. Seuss' Horton Hears a Who! en Rio. De studio was onderdeel van 20th Century Fox en na het samengaan met Disney werd de studio opgeheven. Nu staat een van hun laatste en misschien wat vergeten animatiefilms van Blue Sky in de Netflix Top 10.

De animatiefilm Ferdinand van regisseurs Carlos Saldanha en Cathy Malkasian staat nu op plaats drie in de top 10 en wordt door Netflix omschreven als "feelgood, dierenvrienden" en "kindermuziek". In de Engelstalige versie hoor je stemmen van John Cena, Kate McKinnon en David Tennant.

Prima ontvangen
Een kaskraker als Ice Age of Rio werd Ferdinand niet. De animatiefilm haalde wel een mooie $296,1 miljoen wereldwijd op. De ontvangst was ook keurig met 71 procent op de Tomatometer. Het IMDb-cijfer is eveneens netjes, met een 6,7. Duidelijk een aanrader voor liefhebbers van animatiefilms.

"Ferdinands kleurrijke update van het klassieke verhaal brengt niets onverwacht, maar de tijdloze thema's - en John Cena's boeiende stemwerk in de titelrol - zorgen voor vermaak voor het hele gezin," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je Ferdinand graag wilt zien, dan vind je de animatiefilm nu hier op Netflix.


De synopsis: Een enorme, maar zachtaardige stier keert terug naar zijn boerderij. Hier probeert hij vooral de arena te ontwijken met hulp van zijn vrienden, die ook anders zijn dan anders.

NieuwsFilm

meest populair