Blake Lively heeft beste reactie op mogelijke relatiebreuk met Ryan Reynolds

Blake Lively heeft beste reactie op mogelijke relatiebreuk met Ryan Reynolds

Blake Lively en Ryan Reynolds ontkrachten geruchten over scheiding en promoten hun nieuwe films.

Blake Lively en Ryan Reynolds hebben het druk. Ze hebben een jong gezin met vier kinderen. Beiden hebben een nieuwe film uit die ze aan het promoten zijn.

Het hechte stel wordt niet meer vaak samen gespot. Een volger schreef dan ook bij een Instagram-bericht: "Jij en Ryan zouden meer van elkaar moeten plaatsen, want geruchten gaan dat jullie gaan scheiden. Maar dat geloof ik niet, want jullie lijken het perfecte koppel."

Niet alles is waar
Het is duidelijk dat je niet elke roddel moet geloven, want Blake reageert bij de reactie met: "Haha, dat zouden ze graag willen." Het is de beste reactie op een mogelijke relatiebreuk. Haar Instagram loopt prompt vol met complimenten voor hun liefde.

Haar bericht draaide om de nieuwe Deadpool & Wolverine die haast tegelijkertijd met haar film It Ends with Us in première gaat. Op haar eigen wervelende manier vertelde ze daarbij dat ze erg trots is op haar echtgenoot.

Veel herkenbare dingen
Ze vertelde ook dat de nieuwe superheldenfilm zo'n leuke combinatie is van herinneringen aan haar jeugd, dat ze geen competitie kan ervaren. Het feit dat de film veel herkenbare dingen voor vrouwen heeft, maakt haar trots.




NieuwsFilm

meest populair