Deze verrassende scène in 'Spider-Man: Homecoming' zag echt niemand aankomen

Deze verrassende scène in 'Spider-Man: Homecoming' zag echt niemand aankomen

Of misschien ook wel, maar het was in ieder geval een leuke twist...

Met Spider-Man: Homecoming (2017) zaten we midden in Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe en werd Tom Holland gevestigd als de nieuwe webslingeraar na Captain America: Civil War (2016).

De film bevatte voldoende spectaculaire actiescènes, bekende nostalgische personages en het standaard superheldenverhaal werd met veel entertainment vertelt. Toch bevatte het een interessante plottwist.

Indruk bij schoonouders
Het gaat hier om de scène waarin Peter Parker (Holland) voor het eerst kennis gaat maken met de ouders van Liz (Laura Harrier), het meisje uit zijn klas waar hij een oogje op heeft voordat MJ (Zendaya) in beeld komt.

Als de deur echter geopend wordt (fragment 1), blijkt dat haar vader niemand minder is dan Adrian Toomes (Michael Keaton), oftewel superschurk The Vulture waar Peter het al eerder tegen moest opnemen.

Extra emotie
Dit zorgt natuurlijk voor een moreel dilemma en geeft een diepere laag tussen protagonist en antagonist. Bij hun interactie in de daaropvolgende dialoog in de auto (fragment 2) is de spanning dan ook echt voelbaar.




NieuwsFilm

meest populair