Viggo Mortensen antwoordt eerlijk over mogelijke terugkeer in 'The Hunt for Gollum'

Viggo Mortensen antwoordt eerlijk over mogelijke terugkeer in 'The Hunt for Gollum'

De acteur overweegt terugkeer als Aragorn in nieuwe 'The Lord of the Rings'-film.

Eerder dit jaar werd The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum aangekondigd. Sindsdien is er druk gespeculeerd over de terugkeer van de hoofdpersonages.

De nieuwe film van Sandy Serkis, die ook terugkeert als het titelpersonage, wordt pas in 2026 verwacht. Maar fans kunnen natuurlijk niet wachten om meer te weten te komen. In recente interviews is Viggo Mortensen ingegaan over zijn mogelijke terugkeer als Aragorn.

Voorwaarde voor terugkeer
Onlangs vertelde de acteur van Deens-Noorse komaf dat hij zou terugkeren op voorwaarde dat: "ik geschikt was voor de rol in termen van, je weet wel, de leeftijd die ik nu heb en dergelijke. Ik zou het alleen doen als ik geschikt was voor het personage. Het zou anders dwaas zijn om het te doen."

Maar op de vraag over een mogelijke terugkeer gaf hij ook een eerlijker antwoord: "Ik heb geen script gelezen. Dus ik weet het niet. Het script is het belangrijkste voor mij, tenzij ik blut ben, geen geld heb, en blij ben met welke baan dan ook. Dus het hangt ervan af."

Gelukkige acteur
Toen de interviewer vroeg hoe vaak hij een project kiest voor het geld, antwoordde hij:"De laatste tijd heb ik geluk gehad en is het al een tijdje niet meer zo."



NieuwsFilm

meest populair