Deze 4 onaangekondigde films moeten 100% zeker in het Marvel Cinematic Universe verschijnen

Deze 4 onaangekondigde films moeten 100% zeker in het Marvel Cinematic Universe verschijnen

Binnenkort Deadpool & Wolverine en daarna nog veel meer mooie films in het MCU.

Na Avengers: Endgame uit 2019 werd het Marvel Cinematic Universe aangevuld met enkele matige tv-series op Disney+ en in de bioscoop verschenen ook enkele tegenvallers. De serie Secret Invasion en de film The Marvels worden door velen als dieptepunten gezien.

Marvel zit overigens niet stil. Aankomende maand verschijnt Deadpool & Wolverine en in 2025 moet Fantastic Four verschijnen. En zo zijn er nog vele vervolgfilms in de planning. Hieronder volgen vier films die nog niet zijn aangekondigd maar die zeker in het MCU moeten verschijnen. Let op: milde spoilers.

Hulk en Young Avengers
Sinds enige tijd kan Marvel Studios een solofilm maken over de Hulk. Al jaren roepen de fans om de verfilming van de comic World War Hulk. Gebeurtenissen in Captain America: Brave New World waarin naar verluidt Red Hulk te zien zal zijn en met de reeds geïntroduceerde She-Hulk en Skaar zou een dergelijke film zomaar op de planning kunnen komen.

Met de introductie van vele jonge helden, zoals Kate Bishop, Cassie Lang, Wiccan, Speed, America Chavez, Kid Loki en Ms. Marvel, heeft Marvel Studios de mogelijkheid om Young Avengers naar het witte doek te brengen, of misschien wel in serievorm op Disney+.

Hercules en Captain Britain
In het filmpje na de aftiteling van Thor: Love and Thunder werd het personage Hercules geïntroduceerd. Acteur Brett Goldstein was luttele seconden te zien als de 'God of Strength' en 'The Mightiest Warrior in Olympus'. Hercules is veruit de meest logische opvolger van Thor in het MCU.


Een van de introducties in het MCU waarop de fans nog altijd wachten is die van Captain Britain. In Endgame is er een scène waarin Peggy Carter verwijst naar Braddock, en alles wijst erop dat ze daarmee Brian Braddock bedoelt, het alter ego van Captain Britain. De film Captain Britain zou een enorm goede spin-off kunnen zijn, zeker als een acteur als Henry Cavill bereid is de rol in te vullen.

Reeds aangekondigd
Hieronder de films (en series) die al zijn gepland in het MCU, met en zonder een verschijningsdatum.

- 24 juli 2024: Deadpool & Wolverine
- 18 september 2024: Agatha All Along (serie)
- 12 februari 2025: Captain America: Brave New World
- maart 2025: Daredevil: Born Again (serie)
- 3 mei 2025: Thunderbolts*
- 23 juli 2025: The Fantastic Four
- 7 november 2025: Blade
- 2025: Ironheart
- 29 april 2026: Avengers 5
- 2026: Vision (serie)
- 5 mei 2027: Avengers: Secret Wars
- zonder datum: Armor Wars
- zonder datum: vervolg Spider-Man: No Way Home
- zonder datum: vervolg Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
- zonder datum: X-Men
- zonder datum: Wonder Man (serie)
- zonder datum: Nova (serie)

NieuwsFilm

meest populair