Dit is de waanzinnig mooie vriendin van Henry Cavill: de Superman-acteur deelt tevens groot nieuws

Dit is de waanzinnig mooie vriendin van Henry Cavill: de Superman-acteur deelt tevens groot nieuws

Henry Cavill en Natalie Viscuso verwachten hun eerste kindje samen.

Henry Cavill blijkt toch niet voor het eeuwige vrijgezellenbestaan te kiezen. En sterker nog: het ziet ernaar uit dat de fanatieke gamer zijn uren online moet gaan minderen.

Onlangs plaatste de 41-jarige acteur van Argylle, Man of Steel en The Ministry of Ungentlemanly Warfare onderstaand bericht op zijn Instagram. Hij zat in een kinderkamer. Op de achtergrond was een babybed te zien.

Fijne vaderdag
Henry schreef: "O ja, fijne vaderdag voor alle vaders. Het blijkt dat ik jullie gerespecteerde ranken zal betreden. Zijn er tips? Geen zorgen, de kussens zullen plaats maken voor lijm en mesjes zodat de kleine Warhammer-miniaturen kan maken."

Het regende felicitaties van onder meer Jason Momoa en Bear Grylls. Iemand schreef dat Superman vast een Superpapa zal zijn. Henry verwacht zijn eerste kindje met Natalie Viscuso. Ze is een televisieproducent. Zijn prachtige vriendin is hier te zien in dit artikel van People.

Samen gamen
Het blad weet dat ze in elk geval vanaf 2021 samen zijn. Natalie houdt ook van spelletjes, scifi en fantasy. Het stel plaatst bijna nooit foto's van elkaar. Maar gelukkig vergezelt Natalie hem naar premières, zodat de pers hen kan vastleggen voor fans.



NieuwsFilm

meest populair