Meedogenloze 'Loverboy: Emoties Uit': trailer Nederlandse misdaadfilm a la 'Sound of Freedom'

Meedogenloze 'Loverboy: Emoties Uit': trailer Nederlandse misdaadfilm a la 'Sound of Freedom'

De Nederlandse film is een extreem realistische verhaal over mensenhandel.

Hieronder zie je de trailer voor de Nederlandse misdaadfilm Loverboy: Emoties Uit waarin een "extreem realistische verhaal over mensenhandel en uitbuiting" wordt getoond. Dit meldt distributeur WW Entertainment.

Het onderwerp doet al snel denken aan het confronterende en soms misselijkmakende verhaal in de film Sound of Freedom uit 2023. Dit keer zien we hoe gruwelijk de duistere wereld van mensenhandel in Nederland is.

Loverboy: Emoties Uit
De film is geregisseerd door Cyriel Guds die na onder andere de serie Loverboy Amsterdam zijn eerste speelfilm oplevert. Je ziet rollen van onder andere Olaf Ait Tami (Meskina), Mohammed Azaay (Gouden uur), Skaffa (Rwina!) en Ayleen Bella. Guds, eerder te zien in Mocro Maffia en Suriname, heeft ook een rol.

Loverboy: Emoties Uit volgt Terrance die een torenhoge schuld aan een beruchte mensenhandelaar. Om niet dieper in de problemen te raken, moet hij zijn schuld afbetalen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten.

Spannend
"Spannender dan Mocro Maffia," zegt Guds. "We konden geen leugens meer zien of horen als het gaat om de rauwe waarheid over mensenhandel in Nederland, we moesten dit verhaal wel zo vertellen. Loverboy: Emoties Uit is meedogenloos en keihard."


Vanaf 29 augustus is Loverboy: Emoties Uit in de Nederlandse bioscopen te zien. Aan het einde van de film is er ook een call to action voor mogelijke slachtoffers om anoniem te chatten met Stichting Fier, om ze uit de wereld van mensenhandel te krijgen.

Poster
Hieronder zie je ook de filmposter voor Loverboy: Emoties Uit.



NieuwsFilm

meest populair