De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Godzilla Minus One (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Takashi Yamazaki | Cast: Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yuki Yamada, e.a. | Kijk direct
In een door oorlog verwoest Japan worstelt voormalig kamikazepiloot Koichi met de nodige trauma's. Hij bleek in de oorlog te zwak om zijn plicht te volbrengen en zoekt naar een kans om zijn eer te herstellen. Deze krijgt hij wanneer zijn land wordt bedreigd door Godzilla, een enorm radioactief monster dat alles en iedereen op zijn pad vernietigt. Koichi verzamelt een groep veteranen om Godzilla uit te schakelen.



The Greatest Showman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Gracey | Cast: Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, e.a. | Kijk direct
Wanneer een recensent de gebrandmerkte freakshow van entertainer P.T. Barnum afkraakt en bestempelt als 'circus', besluit hij deze recensie in zijn voordeel te gebruiken. Iedereen die de recensie meeneemt, mag voor de helft van het geld naar binnen. Dit blijkt een gouden zet. Al snel groeit de voorstelling van Barnum uit tot wereldwijde sensatie. Maar al dat succes dreigt tegelijk ook zijn ondergang te worden.



Sous la seine (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: Xavier Gens | Cast: Bérénice Bejo, Nassim Lyes, Léa Léviant, e.a. | Kijk direct
In de zomer van 2024 organiseert Parijs voor het eerst de Olympische Spelen met als hoogtepunt een triatlon aan en in de Seine. Sophia, een getraumatiseerde wetenschapper, ontdekt echter dat er een enorme haai in de rivier rondzwemt. Samen met politieagent Adil zet ze alles op alles om een bloedbad te voorkomen.



NieuwsFilm