Gloednieuwe feelgood arthouse 'Ezra' met Robert De Niro vanaf deze week nieuw in de bios

Gloednieuwe feelgood arthouse 'Ezra' met Robert De Niro vanaf deze week nieuw in de bios

Geconfronteerd met cruciale beslissingen over Ezra's toekomst, gaan Max en Ezra op een levensveranderende roadtrip door het hele land.

Vanaf deze week kunnen we genieten van een film die balanceert op het randje tussen feelgood en arthouse: Ezra van Tony Goldwyn.

Naast een prachtige bijrol voor Hollywood-veteraan Robert De Niro zijn er ook rollen weggelegd voor Bobby Cannavale, Vera Farmiga en Whoopi Goldberg. Regisseur Goldwyn gaf zichzelf ook weer een rol in zijn eigen film.

Verhaal
Max vertelt op het podium als stand-up comedian over zijn leven in New Jersey, met name over de warboel die zijn leven momenteel is. Max is gescheiden en woont als vijftiger weer bij zijn vader in huis. En dan is er zijn zoon Ezra, die gediagnosticeerd is met autisme. Ezra's impulsieve gedrag brengt hem regelmatig in de problemen en vormt soms zelfs een gevaar voor zichzelf.

Wanneer een dokter erop staat dat Ezra naar een speciale school wordt gestuurd en medicijnen moet gaan nemen, overweegt zijn moeder Jenna, die de voogdij deelt met Max, hiermee in te stemmen. Omdat Max hier niets van wil weten, neemt hij Ezra mee op een onaangekondigde roadtrip door Amerika, met de 'geleende' auto van zijn vader. Bestemming: Los Angeles, want Max mag optreden in de talkshow van Jimmy Kimmel.

Topspel
In de trailer zien we dat dit een film wordt met ijzersterke acteerprestaties van de gehele cast.


Ezra is vanaf 30 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm