Actiefilm op Netflix met 0% op Rotten Tomatoes geeft podium aan verguisd acteur

Actiefilm op Netflix met 0% op Rotten Tomatoes geeft podium aan verguisd acteur

Ooit was Jon Voight een grote naam, maar nu is hij eerder verguisd.

De afgelopen jaren hebben we maar weinig gehoord over acteur Jon Voight, die je misschien kent uit titels als Runaway Train (1985), Heat (1995), National Treasure (2004). En dat is niet gek, aangezien Voight er nogal stevige meningen op na houdt.

De vader van topactrice Angelina Jolie is de laatste jaren vooral erg uitgesproken over zijn conservatieve en religieuze overtuigingen en die vallen niet altijd in goede aarde. Zo was hij furieus over de overwinning van Joe Biden in 2020 en vergeleek hij de democraten met Satan.

Netflix
De Oscarwinnaar verschijnt mogelijk mede door zijn uitgesproken mening niet meer in grote films. Op Netflix vind je sinds kort de actiefilm Mercy, waarin hij een rol heeft naast onder andere Leah Gibson en Jonathan Rhys Meyers.

De ontvangst van Mercy was overigens niet denderend, met 0 procent op Rotten Tomatoes en een 4,6 op de IMDb. Als klap op de vuurpijl won Voight een Golden Raspberry voor zijn hoofdrol in Mercy.

Top 10
Mercy lijkt populair te zijn in Nederland sinds de film beschikbaar is op Netflix. De actiefilm staat namelijk op nummer vijf in de Netflix Top 10. Wil je de film een kans geven, dan vind je deze nu hier op de streamingdienst.


In Mercy wordt een voormalig legerarts geconfronteerd met wanhopige criminelen die haar ziekenhuis belegeren. Zij moet al haar strategische en overlevingsvaardigheden inzetten wanneer haar kind wordt gegijzeld.

Instagram
Hieronder een recente video van Voight op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair