Rebecca Ferguson spreekt ongenoegen uit over ontwikkelingen Ilsa Faust in 'Mission Impossible'

Rebecca Ferguson spreekt ongenoegen uit over ontwikkelingen Ilsa Faust in 'Mission Impossible'

Haar personage veranderde telkens meer, maar kreeg ook minder en minder te doen.

Rebecca Ferguson speelt al lange tijd een belangrijke rol in de wereldberoemde Mission: Impossible-reeks, maar gezien de gebeurtenissen in het laatste deel, Dead Reckoning Part One, lijkt de kans klein dat ze terugkeert. Zij laat zich hier nu over uit.

Ferguson, eveneens bekend van haar rol in de twee Dune-films, speelt sinds 2015 al het stoere personage Ilsa Faust. Zij werd al snel een fan-favoriet. Let op, hieronder volgen SPOILERS als je Dead Reckoning nog niet hebt gezien!

Einde
In de blockbuster neemt Ilsa het op tegen de grote schurk, een oude bekende van Ethan Hunt, namelijk Gabriel. Laatstgenoemde is Ilsa te snel af in een gevecht en doodt haar. De actrice zelf laat zich nu uit over het einde van haar Mission: Impossible-rol.

Zo begint Ferguson: "Ilsa werd meer een teamplayer. Iedereen wil natuurlijk iets anders, maar in mijn ogen was Ilsa altijd een rogue. Ze was geniepig. Ze was onvoorspelbaar. Er kwamen echter zo veel nieuwe personages bij dat er niet zo heel veel tijd meer voor haar over was".

Iets anders
De actrice vervolgt: "Er gaat heel veel tijd zitten in het maken van een film van deze schaal. Misschien is het egoïstisch, maar als je niet meer veel te doen hebt maar toch een jaar bezig bent met de opnames ga je je wel afvragen of je er nog aan wil meedoen".


Vanwege de grote hoeveelheid personages in de Mission: Impossible-films en al helemaal de komst van Hayley Atwells Grace leek Ilsa ietwat overbodig te worden. Het is dan ook te begrijpen dat Ferguson zich liever wil focussen op andere films en series dan zich lange tijd vast te leggen aan de franchise waarin ze minder te doen krijgt.

NieuwsFilm

meest populair