3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Steven Spielberg-topper tot liefde omringd door monsters: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Post (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tom Hanks, Meryl Streep, Bob Odenkirk, e.a. | Te zien op: Videoland
The Washington Post komt in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie over de Vietnamoorlog. Uitgeefster Katherine Graham en journalist Ben Bradlee moeten hun meningsverschillen aan de kant zetten om met een artikel te komen voordat concurrent The New York Times dat doet. Publicatie kan echter niet alleen hun eigen carrière in gevaar brengen, maar ook het voortbestaan van de gehele krant.



Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin McDonagh | Cast: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, e.a. | Te zien op: Disney+
Mildred wacht al maanden op nieuws van de politie in de moordzaak van haar dochter. De dader is nog altijd niet gevonden en Mildred is het helemaal zat. Ze laat daarom drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het politiehoofd.



Love and Monsters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a. | Te zien op: Netflix
Zeven jaar geleden werd onze planeet ingenomen door enorme monsters. Sindsdien leven de overlevenden onder de grond. Wanneer Joel hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is, besluit hij zijn bunker te verlaten en haar op te zoeken. Daarvoor moet hij een levensgevaarlijke tocht maken. Gelukkig krijgt hij hulp van een ervaren monsterjager.



NieuwsFilm

meest populair