Marvel kondigt 'Marvel 1943: Rise of Hydra' aan voor 2025

Marvel kondigt 'Marvel 1943: Rise of Hydra' aan voor 2025

Heb je altijd al eens in de huid willen kruipen van Captain America en Black Panther? Dat kan volgend jaar!

Een liefde voor film gaat vaak hand in hand met een liefde voor videogames. Marvel-fans die zich hierdoor voelen aangesproken hebben iets om naar uit te kijken voor volgend jaar, aangezien dan Marvel 1943: Rise of Hydra verschijnt.

Het gaat hier om een videogame waarin je niet alleen in de huid kruipt van Captain America maar ook Black Panther, twee van de geliefdste superhelden van het MCU. De game is gebaseerd op de stripboekenreeks Captain America/Black Panther: Flags of Our Fathers, die in 2010 verscheen.

Wat te verwachten
Het verhaal speelt zich af in het bezette Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog. Steve Rogers/Captain America en Azzuri/Black Panther weten dat Hydra hier een belangrijke rol in speelt en willen daar een stokje voor steken, maar wel allebei op hun eigen manier.

Zo zien we dat de twee superhelden, die in het MCU allebei deel uitmaken van de Avengers, het niet echt bepaald goed met elkaar kunnen vinden. Zo gaan ze zelfs met elkaar op de vuist. Het blijft echter niet alleen bij deze twee personages.

Meer
Buiten Captain America en Black Panther zal de speler ook de controle hebben over Howling Commandos-lid Gabriel Jones eveneens als de leider van de Wakandan Spy Network, Nanali. In totaal speel je dus met maar liefst 4 personages, die allemaal voorbij komen in de onderstaande trailer.


Binnen twee dagen tijd werd de trailer maar liefst bijna drie miljoen keer bekeken. Hoewel iedereen vindt dat deze er goed uitziet, is het misschien wel belangrijk om nog even te wachten op de eerste officiële gameplay beelden.

NieuwsFilm

meest populair