De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Damsel (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: Juan Carlos Fresnadillo | Cast: Millie Bobby Brown, Angela Bassett, Ray Winstone, e.a. | Kijk direct
Een jonge prinses wordt gedwongen te trouwen met de vorst van een rivaliserend koninkrijk. Ze ontdekt dat het koninkrijk tijdens het oogstseizoen een vreemd ritueel uitvoert. Het offert zijn prinsessen aan een hongerige, vuurspuwende draak. Dit jaar is zij de prooi. Zo verandert haar huwelijk in een hevige overlevingsstrijd.



Smile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a. | Kijk direct
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.



The Monuments Men (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, e.a. | Kijk direct
Zeven Amerikaanse kunstkenners worden in opdracht van president Roosevelt naar Duitsland gestuurd om daar zoveel mogelijk door de nazi's geroofde kunstwerken te redden voordat deze worden vernietigd. Een haast onmogelijke missie, want de mannen zijn niet bepaald fit en geen getrainde soldaten.



NieuwsFilm

meest populair