Opmerkelijke Blake Lively deelt Super Bowl ervaring en verrassende bekentenissen

Opmerkelijke Blake Lively deelt Super Bowl ervaring en verrassende bekentenissen

Blake Lively geniet van de Super Bowl finale met Taylor Swift en deelt een bijzonder bericht

Blake Lively geniet na op haar Instagram. Ze plaatste meerdere foto's van de Super Bowl finale in Las Vegas met haar vriendin Taylor Swift - en ze deed een ontstellende bekentenis.

De actrice uit The Shallows, Green Lantern en The Sisterhood of the Traveling Pants heeft een jong gezin met vier kinderen. Door de stijgende lijn in de filmcarrière van haar man Ryan Reynolds besloot zij bij de kinderen te blijven. Dat de 36-jarige moeder haar taak heel serieus neemt, blijkt uit het Instagram-bericht hieronder.

Unieke dagen
Ze schreef bij de foto's hieronder: "Vorige week liet ik mijn kinderen voor het eerst alleen en droeg ik een broek die schoenen waren. Ik nam foto's ondersteboven en had daar geen idee van. Ik gebruikte een vriendschapsarmband als plaatjesboek voor mijn man alsof het 2007 was."

Ze vervolgde over haar unieke tijd: "Ik leende meer juwelen dan het skelet in de Pirates of the Caribbean-attractie om heeft. En ik ging feesten. Ik weet nu hoe mijn aflevering van de Twilight Zone eruit zou zien."

Uren voorbereiding
Voor degenen die zich afvragen hoe ze er zo prachtig bij kon zitten in een dure box: In de styling is uren gaan zitten met een heel team. Het rode trainingspak met schoenen is van Adidas x Balenciaga. De geleende juwelen die zij droeg, hadden een waarde van bijna 500.000 Amerikaanse dollar.



NieuwsFilm

meest populair