3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van dramatische romantiek tot suikerspinroze vermaak: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Blue Valentine (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derek Cianfrance | Cast: Ryan Gosling, Michelle Williams, Mike Vogel, e.a. | Te zien op: Film1 / Videoland
Verpleegkundige Cindy en schilder Dean zijn al jaren samen. Ooit waren ze smoorverliefd op elkaar, maar nu hebben beiden al een tijd door dat hun huwelijk langzaam uit elkaar aan het vallen is. In een poging deze situatie op te lossen, besluiten ze een lang weekend weg te gaan. Op hun hotelkamer blikken ze terug op hun ontmoeting en de liefde die ze ooit deelden.



Barbie (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt, e.a. | Te zien op: HBO Max
Barbieland is het paradijselijke thuisland van Barbies, Kens en hun vrienden. Deze volmaakte wereld wordt bestuurd door Barbies. Maar wanneer een Barbie plotseling begint te twijfelen aan haar bestaan, wordt ze gedwongen om naar de echte wereld af te reizen. Ken gaat stiekem met haar mee en is daar onder de indruk van de macht van mannen. Het zorgt voor chaos en conflict in hun thuiswereld.



The Talented Mr. Ripley (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anthony Minghella | Cast: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, e.a. | Te zien op: Netflix
Tom Ripley wordt door de vader van playboy Dickie Greenleaf naar Italië gestuurd om hem over te halen terug te keren naar Amerika. Wanneer hij Dickie en zijn verloofde Marge ontmoet, is hij direct onder de indruk van hun rijkeluisleventje. Tom doet zich voor als oud-studiegenoot van Dickie en weet zo zijn leven binnen te dringen. Daarna doet hij er alles aan om dit heerlijke leventje niet te verliezen.



NieuwsFilm

meest populair