Chris Evans en Aubrey Plaza in de nieuwe Coen-komedie 'Honey Don't!'

Chris Evans en Aubrey Plaza in de nieuwe Coen-komedie 'Honey Don't!'

Chris Evans zal te zien zijn als sekteleider in het tweede soloproject van Ethan Coen.

Ethan Coen heeft een paar mooie namen weten te verzamelen voor zijn tweede soloproject zonder zijn broer. De film Honey Don't belooft in een vergelijkbare komediestijl als het nog uit te komen Drive-Away Dolls te hebben.

Honey Don't! heeft hoofdrollen voor Chris Evans (The Avengers) en Aubrey Plaza (Emily the Criminal). Ook Margaret Qualley (Maid) heeft een grote rol te pakken. Zij werkte ook samen met Coen aan zijn laatste film Drive-Away Dolls, die eind februari uitkomt.

Evans als sekteleider
De opnames voor Honey Don't! zullen eind maart beginnen in New Mexico. De film speelt zich af in Bakersfield, Californië, waar Evans een sekteleider, Qualley een privédetective en Plaza een mysterieuze vrouw speelt.

Honey Don't! is geschreven door Coen zelf, samen met zijn vrouw, editor en mede-auteur van Drive-Away Dolls. Hoewel het plot van de nieuwe film nog geheim is, wordt het vergelijkbaar met de roadtrip-komedie Drive-Away Dolls.

Drive-Away Dolls
Coens aankomende film Drive-Away Dolls, met Matt Damon en Pedro Pascal, wordt omschreven als een "chaotische lesbische roadtrip-film" waarin de personages Jamie en Marian beginnen aan een roadtrip naar Tallahassee in Florida. De trip loopt al snel uit de hand als ze onderweg een groep niet zo professionele criminelen ontmoeten.


Honey Don't! is de tweede film van Ethan Coen die opzettelijk gemaakt is als een soort B-film. Na Drive-Away Dolls en Honey Don't zal er nog een derde film komen met relatief laag budget en minder bekende acteurs.

NieuwsFilm

meest populair