Felicitatie van Mark Ruffalo en Ramy Youssef veroorzaakt opschudding: "Die kus was hot!"

Felicitatie van Mark Ruffalo en Ramy Youssef veroorzaakt opschudding: "Die kus was hot!"

Mark Ruffalo en Ramy Youssef verrassen de wereld met hun spontane felicitatie bij de Golden Globe Awards

Mark Ruffalo en Ramy Youssef deelden een dikke zoen op de Golden Globe Awards, gevangen door camera's. Die spontane actie gebeurde, nadat bekend werd dat hun film Poor Things de beste filmprijs had gewonnen.

People doopte het onverwachte koppel op Instagram meteen om tot hun favoriete stel. Terwijl Mark Ruffalo zijn vrouw volgde, zei hij onderweg spontaan hier op Instagram tegen People: "Die kus was hot!"

Mond op mond
Die zoen veroorzaakte opschudding. In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight legde Ramy het uit: "Wel, mijn mond ging naar zijn mond" en Mark vervolgde: "En voor ik het wist, ging de mijne naar die van hem."

Alle sterren glunderden in beeld bij het ontvangst nemen van de felicitaties. Desgevraagd vertelde Willem Dafoe: "Ik keek toe. Ik wachtte op het juiste moment om het juiste te zeggen."

Veel nominaties
Het regende nominaties voor deze unieke film. Emma Stone mocht ook een Golden Globe ophalen voor beste actrice. En het moge duidelijk zijn dat het team van deze unieke film een geweldige werkervaring met elkaar had.



NieuwsFilm

meest populair