Kevin Costners Golden Globes-monoloog zorgt voor gefronste wenkbrauwen

Kevin Costners Golden Globes-monoloog zorgt voor gefronste wenkbrauwen

Sommige mensen kunnen er om lachen, anderen heel wat minder.

De Golden Globes zitten er weer op, maar zoals elk jaar wordt er nog lang nagepraat over alle 'highlights' van de avond. De meeste aandacht gaat uit naar het Oppenheimer-team, aangezien de blockbuster de nodige prijzen won, maar ook wordt er veel gesproken over Kevin Costner. Hoe komt dit?

De Yellowstone-acteur mocht samen met actrice America Ferrera een van de Golden Globes-winnaars aankondigen, maar het gesprek dat de twee filmtalenten voorafgaand hadden zorgt voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Gesprek
Ferrera begint over Costners rol in The Bodyguard en hoeveel ze van deze film houdt. Na dit compliment begint Costner over Ferrera's rol in Barbie en herhaalt hij haar bekende monoloog van deze blockbuster.

Ferrera reageert 'verbaasd' en zegt: "Heb jij, Kevin Costner, mijn monoloog over vrouwelijkheid uit 'Barbie' uit het hoofd geleerd?" Costner antwoordt door te zeggen: "Nee, maar het is een belangrijke boodschap en het herinnert me eraan wat mogelijk is in films".

Lach
Costner vervolgt: "Het herinnert mij eraan dat wanneer we de tijd voor iets nemen we het goed kunnen doen. Wanneer een film op zijn best is, gaat het over momenten die je nooit vergeet". Het is duidelijk te merken dat de acteur op dit moment het moeilijk heeft om niet in lachen uit te barsten.

@goldenglobes Presenting the award for Best Television Female Actor - Musical/Comedy Series it's ? Barbie monologue experts ? America Ferrera and Kevin Costner! #GoldenGlobes ? original sound - Golden Globe Awards


Sommige mensen kunnen er ook wel om lachen, met reacties als: "Hij heeft moeite met serieus te blijven waardoor ik moet lachen". Anderen vinden het weer een vreemd en ongemakkelijk moment vinden. Zo zegt een iemand: "Ik dacht dat de schrijversstaking erop zat, maar dit is toch wel een zeer slappe grap."

NieuwsFilm

meest populair