3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van horror tot avontuur: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Goonies (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Donner | Cast: Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen, e.a. | Te zien op: Prime Video
Een groep kinderen heeft een mysterieuze schatkaart gevonden en gebruikt deze om op zoek te gaan naar de overblijfselen van de legendarische piraat One-Eyed Willie. Ze belanden uiteindelijk in een kilometerslang gangenstelsel waar ze de gekste avonturen beleven en een lang verloren schip vol met goud vinden. Ondertussen worden de kinderen achternagezeten door een familie bandieten.



The Iron Lady (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phyllida Lloyd | Cast: Meryl Streep, Jim Broadbent, Anthony Head, e.a. | Te zien op: HBO Max
Margaret Thatcher schopte het als kruideniersdochter van eenvoudige komaf tot de eerste vrouwelijke premier van Engeland. Daarvoor heeft ze een zware strijd moeten voeren in een door mannen gedomineerde wereld. Tegenwoordig is er weinig meer van die ijzersterke vrouw over. Thatcher kampt met beginnende dementie en het gemis van haar overleden echtgenoot Denis.



Scream (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, e.a. | Te zien op: Netflix
Nadat de jeugd in het zeer vredig lijkende plaatsje Woodsboro opnieuw geteisterd wordt door een gemaskerde seriemoordenaar, besluit achterblijver Dewey Riley, die inmiddels gepensioneerd als sheriff, de hulp in te roepen van veteranen Sidney Prescott en Gale Weathers om de bloederige steekpartijen te stoppen. Samen ontrafelen ze wie er dit keer achter het masker schuilgaat.



NieuwsFilm

meest populair