Emma Stone spreekt Bradley Cooper aan op bijzonder vreemde gewoonte

Emma Stone spreekt Bradley Cooper aan op bijzonder vreemde gewoonte

Sterren Emma Stone en Bradley Cooper verrassen elkaar in een serieus en toch melig gesprek.

Publiekslieveling Emma Stone verraste fans met de bijzondere Poor Things. Ook Bradley Cooper maakte een bijzondere film, getiteld Maestro. In gesprek met Variety verrasten ze elkaar opnieuw.

Beide sterren zijn enorm talentvol en gaan al jaren mee in Hollywood. Ook zijn beiden dik bevriend, waardoor het gesprek alle kanten uitging - in meer dan één opzicht zoals te zien is in de onderstaande YouTube-video van Variety Actors on Actors.

Met gesloten ogen
Zo praatte Bradley meerdere keren lange tijd achter elkaar met zijn ogen dicht. Het leek alsof Emma naar iemand luisterde die in diepe slaap was. Nieuwsgierig vroeg ze op een gegeven moment waarom hij dat steeds deed.

Bradley antwoordde dat zijn bijzonder vreemde gewoonte een goede reden heeft: "Ik realiseerde me dat naarmate ik steeds beter in mijn vel zit, ik beter na kan denken als ik mijn ogen sluit. Je hebt het ermee te doen, gast."

Toch serieus gesprek
Daarop sloten beiden hun ogen en bleek het melige gesprek werkelijk serieuzer te worden en voor Emma zelfs beter uit te pakken. Uit het interview bleek ook dat beiden dol zijn op elkaars werk. Waar het sluiten van de ogen voor een betere concentratie wel niet toe kan leiden.



NieuwsFilm

meest populair